Home

Welkom op de website van EB Administratie & Belastingadvies.

EB Administratie & Belastingadvies is in Juli 2007 gestart en richt zich vooral op kleine zelfstandigen, starters, ZZPérs en particulieren.

De kleinschaligheid van de onderneming zorgt voor een persoonlijk contact met de klant, dit ook omdat ik de werkzaamheden allemaal zelf uitvoer.

De werkzaamheden kunnen ook ’s avonds of op zaterdag uitgevoerd worden.  Voor kleine bedrijven en particulieren is dit bijzonder prettig, omdat ze zich dan overdag met hun eigenlijke werkzaamheden kunnen bezighouden.
Wij hanteren lage tarieven voor het verzorgen van uw administratie en belastingzaken. Maar wij stellen ons wel ten doel dat dit niet ten koste mag gaan van de kwaliteit. Door de jaarlijkse studies die ik volg, mag ik mij gecertificeerd belastingconsulent noemen en blijf daardoor lid van het Register Belastingadviseurs (RB).

Onze dienstverlening bestaat o.a. uit:

* Inrichten adminstratie
* Verzorgen financiele en/of projectadministratie
* Controle administratie
* Samenstellen jaarrekening
* Verzorgen van aangiften zoals inkomsten-, omzetbelasting.
* Belastingadvies

 

 

Voor de verwerking van de administratie van bedrijven gebruiken wij Snelstart, een eenvoudig en betaalbaar pakket, waardoor ik eventueel op afstand uw administratie kan controleren, indien u ook met Snelstart werkt. Daarnaast heb ik kennis van verschillende andere administratiepakketten.

Voor meer informatie kunt u mij altijd bellen voor het maken van een afspraak voor een vrijblijvend gesprek.

Ook is het mogelijk om mij een beveiligde mail te sturen.

Bel of mail gerust.
Erik Bakhuis