Tarieven

Voor 2022 gelden de volgende tarieven. De genoemde prijs is inclusief 21% BTW.

Aangifte Inkomstenbelasting (Particulieren)

T-biljet voor studenten en scholieren € 20,-
Ben je student of scholier en heb je in 2021 en bijbaantje gehad? Dan heeft EB Adminstratie & Belastingadvies een heel aantrekkelijke prijs voor het invullen van jouw aangifte inkomstenbelasting.

Aan de hand van een jaaropgave en wat aanvullende gegevens, berekenen wij eerst of je voor een teruggave van belasting in aanmerking komt. Wanneer deze teruggave meer dan € 40 bedraagt, rekenen wij pas het genoemde tarief voor onze diensten.

Met andere woorden: een berekening laten maken is gratis en tevens is het gratis wanneer de teruggave minder dan € 40 bedraagt. Een hele mooie aanbieding voor studenten en scholieren.

Particulieren aangifte inkomstenbelasting € 50,- (alleenstaanden)

 

Het is weer tijd om uw aangifte inkomstenbelasting in te vullen.
Bestaat uw aangifte voornamelijk uit Loon, hypotheekrenteaftrek, dan is het misschien toch eens zinvol om de aangifte door EB Administratie & Belastingadvies in te laten vullen, want de mogelijke aftrek ziektekosten wordt niet altijd voldoende benut.

Voor genoemd tarief kunnen wij de aangifte voor u invullen.

Wanneer u getrouwd bent of samenwoont en aangemerkt wordt als elkaars fiscale partner dan dient u bij het tarief “particulieren aangifte inkomstenbelasting (fiscaal partnerschap)” te kijken.

Particulieren aangifte inkomstenbelasting € 70,- (fiscaal partnerschap)

Bestaat uw aangifte voornamelijk uit Loon, hypotheekrenteaftrek, dan is het misschien toch eens zinvol om de aangifte door EB Administratie & Belastingadvies in te laten vullen, want de mogelijke aftrek ziektekosten wordt niet altijd voldoende benut.

Daarnaast bent u getrouwd of woont u langer dan zes maanden samen en heeft uw partner weinig of geen inkomsten.

De aangifte voor u en uw partner zijn formeel gezien twee aangiften, deze worden in één aangifteprogramma verwerkt en verzonden. De reden hiervoor is dat het invullen van beide partners in één programma betere mogelijkheden geeft tot het verdelen van aftrekposten tussen beide partners.

Interesse? Neem dan contact met ons op. Wij helpen graag bij het invullen van uw aangifte inkomstenbelasting.

 

Tarieven Ondernemers

Voor ondernemers kunnen wij allerlei werkzaamheden uitvoeren, zoals het voeren van uw administratie, het opstellen van de jaarrekening, verzorgen aangiftes Omzetbelasting of inkomstenbelasting.

Neem voor een prijsopgave contact met ons op.