Laat ons uw aangiftE 2023 verzorgen

Omdat je je vrije tijd vast beter kan besteden...

Hoe kan ik u helpen met uw administratie

Administratie uitvoeren
Samenstellen jaarrekening
Verzorgen fiscale zaken
Begeleiden startende ondernemer
Belastingadvies

Overweegt u uitbesteding van uw administratie?

Samen met u kijk ik graag wat in uw situatie de beste vorm van ondersteuning is. Kunt u een deel van de administratie zelf doen in bijvoorbeeld SnelStart, dan scheelt dat natuurlijk in de kosten. Is dat niet mogelijk of wenselijk. In dat geval ontzorg ik u graag volledig op dit gebied.

Register Belasting Adviseur

Sinds 2007 werk ik als gecertificeerd belastingconsulent en kan ik naast de reguliere administratieve taken ook specifieke fiscaliteiten voor u regelen. Heeft u advies nodig of bent u een starter, ook dan kan ik de nodige ondersteuning  bieden. Door jaarlijkse studies die ik volg, blijf ik lid van het Register Belastingadviseurs (RB).

Stuur mij een beveiligde mail

Voor wie werk ik vaak

Starters

Een goede begeleiding van de boekhouding en de belastingzaken van startende ondernemers is van extra groot belang.

ZZP'ers

De administratie is vaak het laatste onderdeel waar de ZZp'er tijd voor vrij maakt. Samen bepalen we de mate van ondersteuning.

MKB

Wij stellen de jaarrekening samen volgens de richtlijnen die hiervoor gelden. Het rapport hiervan is de basis van uw aangifte.

Particulieren

Ieder jaar dient u aangifte te doen. Is het niet uw hobby overweeg het dan uit te besteden. Het is mogelijk in de avond af te spreken hiervoor.

Vraag een vrijblijvende offerte aan